Ga je emigreren? Laat je inboedel opkopen!

Ga je emigreren? Laat je inboedel opkopen!

Ga je emigreren? Verhuizen uit ons kikkerlandje? We begrijpen dat een emigratie je soms kan overvallen. Laat je woning daarom ontruimen en je meubels en andere inboedel opkopen door een inboedel opkoper en woningontruimer. Dat is wel zo makkelijk!

Werken in het buitenland

Je moet nog aan het idee wennen, maar er is eigenlijk weinig tijd daarvoor. “Laat mij toch maar die sollicitatiebrief schrijven”, dacht je. Baat het niet, dan schaadt het ook niet. Het was meer als grap bedoeld dan wat anders. Om tijdens opschepmonologen op verjaardagsfeesten te vertellen dat je ooit bij die en die had gesolliciteerd, maar dat men heel onbeleefd nooit wat van zich had laten horen.

Woning ontruimen voor emigrerenVerhuizen uit Nederland

Nu kan dat niet meer, want je bent op een soort magische wijze aangenomen voor de baan. Dat betekent ook nog dat jij naar het buitenland moet verhuizen; emigreren. Het was altijd al een droom, alleen was het de bedoeling dat het ergens ver in de toekomst zou gebeuren. Dit is toch veel sneller dan gedacht; Welkom in de wereld van de verhuizende expat.

Grootste deel inboedel moet weg

Je staat middenin je woning en vraagt je af: “Wat doe ik in hemelsnaam met al mijn spullen?”. Een klein deel kan mee. Wanneer je naar de verschepingskosten hebt gekeken, besluit je dat het kleine deel zelfs erg klein is. Het overgrote deel van je inboedel moet weg, maar hoe?

Marktplaats kost teveel tijd en energie

Even heb je het idee om alles op marktplaats te plaatsen, maar al snel kom je tot de conclusie dat dit niet te doen is. Je hebt er de tijd niet voor en al helemaal niet het geduld. Niet terwijl je ook nog alles moet regelen voor je plek in den vreemde. Visum, verzekeringen, verklaringen, meer dan genoeg te doen.

Hulp nodig bij het wegdoen van spullen

Toch wil je dat dit alles, al je spullen die je over de jaren hebt verzameld, goed wordt afgehandeld. Het begint je te dagen dat je hulp nodig hebt bij het wegdoen van al die spullen.

Inboedel opkopen bij emigreren

handen schudden afspraakIn vertwijfeling grijp je je tablet en denkt: “google is my friend”. Je zoekt op “inboedel opkopen in Den Haag”. In de zoekresultaten komt Kees Talen naar voren. Rechts van het scherm verschijnt er een kader van Google met zijn contactgegevens. Kees Talen dus, denk je.

Je klikt op de link en kijkt rond op de website. Natuurlijk lees je ook de reviews. Je schrikt hier even van, maar wanneer je het leest snap je het niet. Als je het niet eens bent met de prijs, dan ben je toch vrij om een andere oplossing te zoeken? Even goeie vrienden.

De tijd dringt. Je pakt de telefoon. Het wordt tijd om meneer Talen te bellen en kijken of je het met hem eens kunt worden over een prijs.

Kees Talen: woning ontruimen en inboedel opkopen in regio Den Haag

Woon je op dit moment nog in regio Den Haag, Wassenaar, Rotterdam en Westland? Zoek je een betrouwbaar bedrijf voor een woningontruiming of het opkopen van meubels en inboedel omdat je gaat emigreren? Bel dan naar 06 – 53 62 19 62 of 070 – 323 82 60 om geheel vrijblijvend een taxatie of offerte te vragen. Je kunt ook e-mailen naar info@woningontruimen.nl (liefst met vermelding van je telefoonnummer).

Kees Talen. Sinds 1973 specialist in het ontruimen van huizen en het opkopen van inboedels.

Werkgebied Woningontruimen.nl