Moet u de woning snel ontruimen na het overlijden van uw ouder?

Moet u de woning snel ontruimen na het overlijden van uw ouder?

Wanneer het moment is aangebroken dat ook uw of jullie tweede ouder sterft, dan komt er ineens veel meer op u af dan alleen het regelen van de uitvaart (alsof dat al niet genoeg is). Woonde uw vader of moeder, zoals de meesten, in een gehuurde seniorenwoning? Dan zal er nu een extra druk op uw schouders liggen om binnen korte tijd het huis schoon en leeg op te leveren voor de volgende oudere op de wachtlijst.

Huis leegmaken in Den Haag na sterven van de laatste ouder

De meeste woningbouwverenigingen houden slechts een korte periode aan waarbinnen u dient te zorgen voor de oplevering van een leeg en schoon huis. In verpleeghuizen is dit mogelijk een nog korter tijdsbestek. Dit levert ongetwijfeld stress op bij de meeste nabestaanden. Waar haal je de tijd vandaan naast alle andere dingen die gedaan moeten worden?

Waar te beginnen?

waardevol zakhorloge goed bewarenHet meest logische is om eerst de persoonlijke en meest waardevolle kleine spullen mee te nemen. U kunt hierbij denken aan fotoalbums, maar ook bijvoorbeeld aan de sieraden van uw moeder of een bijzonder horloge van uw vader. Er zullen vast meer mensen op de hoogte zijn van het overlijden van uw ouder en dus ook van de leegstand van het appartement of de kamer…. Neem dus het zekere voor het onzekere en neem de voor de hand liggende waardevolle zaken direct mee naar uw eigen huis.

En daarna? Schakel een woningontruimer en inboedelopkoper in

Nadat u papierwerk en persoonlijke waardevolle dingen heeft opgeruimd, blijven er nog een heleboel spullen over. Jarenlang zorgvuldig bij elkaar verzameld door uw ouders. Waarschijnlijk heeft u geen plaats in uw eigen huis om alles een plek te geven. Of u heeft een heel andere interieursmaak.  En dan die vloerbedekking nog. En al die gaten in de muur waar eerst alle fotolijstjes hingen. Dat wordt nog een klusje. Gelukkig kunt u voor al deze zaken hulp inroepen van Kees Talen, een huisontruimer en inboedelopkoper. Zo heeft u geen frustratie en houdt u tijd over voor het regelen van de administratie bijvoorbeeld. Er is tenslotte nog zo veel meer te doen.

Krijg wat rust door professionele ontruiming van de woning

Een woningontruiming door Kees Talen geeft u wat rust terug in deze drukke en emotionele tijd. Wij nemen u alle geregel en zorgen uit handen door het uitzoeken en opkopen van de meubels en andere inboedel. Kees Talen heeft al sinds 1973 ervaring in het opkopen van inboedels en huisraad. Ook lampen, gordijnen en vloerbedekking worden netjes verwijderd. Oneffenheden en gaten in de muren worden mooi bijgewerkt als dat nodig is. De woning wordt bezemschoon aan u of de verhuurder opgeleverd.

Laat u ontzorgen bij het woning ontruimen door professionele hulp uit Den Haag

Werkgebied Woningontruimen.nlStaat het huis binnen 30 kilometer van Den Haag? Neem dan vandaag nog contact met ons op voor een professionele en snelle ontruiming en bezemschone oplevering. U kunt ook altijd vrijblijvend een offerte opvragen. Belt u ons op  06-53 62 1962 of 070-3238260. E-mailen kan naar talen183@planet.nl. Wilt u dan ook uw telefoonnummer vermelden in de e-mail alstublieft?