Woningontruiming van het overvolle huis van je ouders

Woningontruiming van het overvolle huis van je ouders

Bijna niemand zit te wachten op een woningontruiming. Bij een verhuizing of bij een ontruiming door een overlijden word je keihard geconfronteerd met de enorme hoeveelheid spullen die een mens verzameld. Het ontruimen van een huis kan daarom erg overweldigend zijn. Heb je hier ook last van? Roep dan hulp in van een professionele woningontruimer.

Opruimen en ontruimen van de woning van je ouders

Steeds meer mensen zijn bezig met opruimen en rust brengen in hun huis. Het leven is al druk genoeg, dan is het fijn als je thuis tot rust kunt komen zonder al te veel afleidingen. Bij onze ouderen is het vaak andersom. Velen klampen zich vast aan herinneringen die verbonden zijn aan allerlei spullen.  In veel gevallen staat het huis vol met allemaal kleine spullen die vooral niet weg mogen. Totdat het moment daar is dat ze er niet meer zijn… Tot de tijd is gekomen om los te laten. Het is gewoonweg praktisch niet mogelijk om alles te bewaren. Dan moeten wij opruimen en ontruimen wat zij al die tijd niet konden.

Wat is wat waard?

Misschien wil je dochter wel dat ene kleine kastje om haar kamer mee compleet te maken en natuurlijk houd je de dure sieraden en andere echt persoonlijke dingen. De overgebleven bolletjes wol breng je naar haar oude knutselclub en voor de verzameling postzegels van hem zoek je ook een liefhebber. Maar dan… al die kleine antiek ogende frutsels…. Zou dat nog wat waard zijn? Zelf heb je er geen verstand van, dus je wilt ook geen flater slaan op marktplaats. En die sta-op-stoel? Bij aankoop was het een behoorlijk duur ding. Hoeveel zou je daar nu nog voor krijgen? En hoe krijg je zo’n zwaar ding het huis uit?

Vloerbedekking verwijderen en gaten in de muur dichtmaken

muren netjes maken bij woningontruiming

Als je zo eens goed om je heen kijkt, wordt het sowieso nog een hele klus om het huis van je ouders binnen de korte beschikbare tijd netjes te krijgen. Je beseft je ineens dat het echt helemaal leeg en netjes moet zijn voordat de huissleutel naar de nieuwe bewoners gaat. Dat betekent dat de oude vloerbedekking ook verwijderd moet worden… En al die schilderijtjes en andere dingen aan de muur kunnen alleen blijven hangen doordat er nu gaten in de muur zitten. Dat moet je nu ook nog regelen.

Pff, dit groeit je een beetje boven het hoofd. Hier heb je toch geen tijd voor naast je baan en het huishouden? Hoe ga je dit oplossen?

Nette woningontruiming zonder zorgen

Simpel, met een telefoontje naar Kees Talen. Voor een nette woningontruiming van het huis van je ouders ben je bij Kees Talen aan het juiste adres. Hij heeft al sinds 1973 ervaring met het ontruimen van woningen, dus de woningontruiming is in goede handen. Bel geheel vrijblijvend naar 0653621962 of mail naar info@woningontruimen.nl (met vermelding van je telefoonnummer) en Kees komt bij je langs voor een offerte op maat. Bij wederzijds akkoord wordt de woning van je ouder(s) leeg en netjes gemaakt.

Werkgebied Woningontruimen.nl