Woningontruiming door een verandering van levensstijl

Woningontruiming door een verandering van levensstijl

Ben jij er ook klaar voor om een andere levensstijl aan te nemen? Keer jij de rug naar groot groter grootst en denk jij erover na om juist te verhuizen naar een kleinere woonruimte? Heb je er dan al eens bij stil gestaan om een woningontruimer in te schakelen? Een woningontruiming kan ook voor jou heel handig zijn.

Tegenwoordig worden steeds meer mensen zich bewust van hun overbodige spullen en de (onbewuste) stress die al die onnodige overvloed van spullen met zich meebrengt. Minimalisme is de trend.

Verhuizen naar een kleiner huis

Termen als ‘ontspullen’ en de ‘KonMari opruimmethode’ vliegen steeds vaker om onze oren. Steeds meer, vooral, jongere mensen kiezen er heel bewust voor om weinig spullen te bezitten. Uit het oogpunt van duurzaamheid, voor het milieu en om zich ‘vrij’ te voelen. En laten we eerlijk zijn, als je in een Tiny House wilt gaan wonen of in een kleine studio, dan kan je ook niet al te veel spullen kwijt in je woonruimte.

KonMari, maar dan net even andersOmgekeerde konmari: doos met spullen die je houdt

Als je binnenkort gaat verhuizen naar een kleinere woning, probeer dan eens om de KonMari-methode andersom te gebruiken: alle spullen waar je blij van wordt en die je wilt houden stop je juist in de verhuisdozen. Zo vertrek je met maar een paar dozen en de rest laat je lekker achter. Op dat punt komt woningontruimer Kees Talen namelijk in actie.

Ervaren in het netjes leegmaken van woningen

Met tientallen jaren ervaring heeft hij jouw oude huis in een mum van tijd ontruimt en zijn al jouw overbodige spullen ingeladen om mee te nemen naar zijn tweedehands winkel. Makkelijk, he?! Hij zorgt er voor dat je oude woning helemaal leeg en schoon wordt. Vloerbedekking, zoals tapijt of linoleum, wordt netjes verwijderd. Gaten in de muur worden gedicht. Muren worden weer netjes wit, mocht je daar nu een kleurtje op hebben zitten.

Woningontruimer in regio Den Haag

Vrachtwagen Kees Talen woning ontruimingWil je je oude huis zo snel mogelijk achter je laten en je volledig kunnen focussen op je nieuwe stek? Bel dan met Kees Talen voor een woningontruiming. We komen dan geheel vrijblijvend langs om een goede prijs te kunnen bepalen voor het werk. Je kunt erop rekenen dat we netjes en snel werken. Bel naar 06-53621962 of mail naar info@woningontruimen.nl (met vermelding van je telefoonnummer) voor meer informatie of om een eerste afspraak te maken.